Juridisk meddelelse og generelle anvendelsesbetingelser

Webstedet www.seezon.dk (herefter ”webstedet”) er SBM Jardin’s ejendom (herefter ”SBM”).

Adgang og anvendelse af webstedet er underlagt følgende vilkår og betingelser, samt de vilkår og betingelser, der er beskrevet i Politik om beskyttelse af personoplysninger. Denne juridiske meddelelse definerer de vilkår og betingelser, der er gældende for alle brugere af dette websted. Brugen af webstedet medfører accept uden forbehold af nærværende juridiske meddelelse samt politik om beskyttelse af personoplysninger.

SBM forbeholder sig ret til på et hvilket som helst tidspunkt og uden varsel at suspendere eller ændre hele eller dele af webstedet. Alle brugere bedes derfor regelmæssigt se SBM’s generelle vilkår og betingelser (dvs. juridisk meddelelse og politik om beskyttelse af personoplysninger) og at bemærke sig eventuelle ændringer, der kan være sket i dem.

  • Redaktør af webstedet

Virksomhedens navn: SBM JARDIN

Registreringsnummer: 813 770 427

Kontoradresse: 60 Chemin des Mouilles, 69130, Ecully, France

Telefon: +4640 41 81 81

E-mail-adresse: denmark.info@sbm-company.com

  • Udgivelsesdirektør

Hr. Alexandre Simmler, Direktør SBM LIFE SCIENCE

  • Webhosting

Dette websted hostes af: Jaguar Network SAS

71 av. André Roussin – BP 50067 – 13321 Marseille Cedex 16 – Frankrig

Tlf.: 04 22 90 99 98

mediterranee@jaguar-network.com

  • Indhold af webstedet og links til andre websteder

SBM bestræber sig på at sikre, at de oplysninger, der offentliggøres på webstedet, er nøjagtige og opdaterede og forbeholder sig ret til at korrigere indholdet når som helst uden varsel. SBM kan imidlertid ikke garantere for nøjagtigheden, fuldstændigheden, sandheden eller fraværet af ændringer fra tredjepart.

De oplysninger, der tilvejebringes på dette websted, har som eneste formål at præsentere SBM, deres produkter og tjenester. Ingen bemærkninger eller garantier, hverken udtrykkelige eller implicitte, gives for fuldstændigheden eller nøjagtigheden af de oplysninger, der tilvejebringes på dette websted.

Derudover påtager SBM sig ikke noget ansvar (direkte eller indirekte) for eventuelle fejl eller udeladelser i webstedets indhold, eller den anvendelse, der må blive brugt af det, af nogen person.

SBM tilbyder på webstedets links til andre tredjepartswebsteder, som ikke er dækket af disse betingelser. SBM kan ikke drages til ansvar for indholdet af disse websteder og den brug, der måtte blive gjort af dem af brugerne.

Dette websted er alene til personlig og ikke-kommerciel anvendelse.

  • Utilgængelighed af webstedet

SBM vil gøre sit yderste for at sikre, at webstedet er tilgængeligt for brugerne nårsomhelst. SBM kan ikke drages til ansvar for utilgængelighed af webstedet af en hvilken som helst årsag.

  • Privatliv – cookies

Der henvises til vores politik om beskyttelse af personoplysninger ved at klikke her.

  • Intellektuel ejendom

Den generelle struktur samt alle webstedets elementer (dvs. uden, at denne liste er begrænsende: Varemærker, logoer, software, tekster, databaser, billeder, uanset om de er animerede eller ej, fotos, lyde, knowhow…), uanset om de er registreret som varemærker eller på anden måde, og uanset om de ledsages af tegnene ©, ™  eller ®, er SBM’s eller tredjeparters, som har accepteret det, eneret, ligesom præsentation og indhold af alle artikler, og mere generelt alle de oplysninger, der vises på webstedet.

Det er forbudt at bruge, reproducere, repræsentere, ændre, tilpasse, oversætte, kopiere eller distribuere hele eller dele af webstedet, uanset hvilket medie og uanset hvilken proces, der anvendes.

Enhver anvendelse, hel eller delvis, der ikke udtrykkeligt er bemyndiget af SCM, kan medføre civilt og/eller kriminelt ansvar for forfatteren. SBM forbeholder sig ret til at indbringe en sag for retten mod en hvilken som helst person, der ikke overholder dette forbud. Alle rettigheder, der ikke udtrykkeligt er givet heri, forbeholdes.

  • Begrænset ansvar

SBM har efter bedste overbevisning samlet de detaljerede oplysninger, der tilvejebringes på dette websted, fra interne og eksterne kilder, efter erhvervsmæssig diligenspligt. SBM tilstræber løbende at udvide og opdatere denne serie oplysninger. Oplysningerne på dette websted, har som eneste formål at præsentere SBM, deres produkter og tjenester. Der gives imidlertid ingen oplysninger eller garanti, hverken udtrykkelig eller stiltiende, for fuldstændigheden eller korrektheden af oplysningerne på dette websted. Vær venligst opmærksom på, at disse oplysninger, selv om de var nøjagtige på den dag, de blev offentliggjort, muligvis ikke længere er opdaterede. SBM anbefaler derfor, at man tjekker de oplysninger, man får fra dette websted, før de anvendes uanset i hvilken form. Råd, der gives på dette websted, fritager dig ikke for at udføre dine egne kontroller af vores seneste råd – navnlig vore sikkerhedsdatablade og tekniske specifikationer – og af vores produkter, med henblik på deres egnethed til de tiltænkte processer og formål. Får du brug for råd eller anvisninger vedrørende vore produkter eller tjenester, bedes du kontakte os direkte. Brugere af dette websted erklærer, at de accepterer adgang til webstedet og dets indhold for egen risiko. I den udstrækning, lovgivningen tillader det, kan hverken SBM eller tredjeparter, der er involveret i skrivning, produktion eller overførsel af dette websted, drages til ansvar for skader eller personskader som resultat af adgang eller umuligheden af adgang eller fra brug eller umuligheden af brug af dette websted, eller fra det faktum, at du har stolet på oplysninger, der gives på dette websted.

  • Oplysninger leveret af brugerne                                             

Brugeren af webstedet er fuldt ansvarlig for indholdet og rigtigheden af oplysninger, som han eller hun sender til SBS, samt for ikke-overtrædelse af eventuelle tredjepartsrettigheder, der måtte være involveret i sådanne oplysninger. Brugeren giver sit samtykke til, at SBM opbevarer sådanne oplysninger og bruger samme med henblik på statistisk analyse eller andet specificeret forretningsformål i overensstemmelse med gældende retsregler. Navnlig er SBM berettiget til at bruge indholdet, herunder ideer, opfindelser, planer, teknikker og ekspertise, der er indeholdt heri, til ethvert formål såsom udvikling, produktion og/eller markedsføring af produkter eller tjenester, og til gengivelse af sådanne oplysninger og gøre dem tilgængelige for tredjeparter, indenfor gældende retlige rammer.

  • Virus, hacking og andre forseelser

Brugerne må ikke misbruge dette websted ved bevidst at introducere virusser, trojanere eller andet materiale, der er ondsindet eller teknologisk skadeligt. Du må ikke forsøge at få uautoriseret adgang til dette websted, serveren hvor webstedet ligger, eller nogen server, computer eller database, der har forbindelse til dette websted.

Ved at overtræde denne bestemmelse begår du en kriminel forseelse, som SBM kan påberåbe sig sine rettigheder for. SBM vil rapportere ethvert sådant brug til de relevante retshåndhævelsesmyndigheder, og vi vil samarbejde med disse myndigheder ved at afsløre din identitet for dem. I tilfælde af et sådant brud, vil din ret til at bruge dette websted ophøre med øjeblikkelig virkning.

SBM vil ikke være ansvarlig for eventuelle tab eller skader, der skyldes et angreb, virus eller andet teknologisk skadeligt materiale, der måtte inficere dit computerudstyr, computerprogrammer, data eller ejendomsmateriale, der skyldes din brug af dette websted eller hentning af materiale, der er opslået på det eller på ethvert websted, der er forbundet til det.

  • Gældende lovgivning

Indholdet af webstedet styres af dansk lovgivning med udelukkelse af dens lovkonfliktregler. Ethvert problem relateret til præstation og/eller fortolkning af disse vilkår og betingelser eller enhver handling, der stammer derfra eller er et resultat deraf, som brugeren og SBM ikke har kunnet løse venskabeligt, falder indenfor domstolens kompetence i domstolene i Københavns jurisdiktion, selv i tilfælde af reklamationsret eller flere ansøgere.

  • Internationale brugere

Dette websted styres, håndteres og vedligeholdes af SBM Life Science AB. Det er alene beregnet til brug i Danmark. SBM garanterer ikke for, at indholdet er gyldigt uden for Danmark, og navnlig at produkterne og tjenesterne vil have samme udseende og størrelse, og at de vil blive tilbudt under samme betingelser.

Hvis du besøger dette websted eller henter dets indhold fra en placering uden for Danmark, har du ansvaret for at verificere, at du handler i overensstemmelse med den lovgivning, der er gældende på denne placering. De produkter, der henvises til på dette websted, kan blive tilbud i emballage med anderledes udseende eller størrelse, med tekst eller markering, der varierer fra et land til et andet.

  • Kontakt

Klik her for at kontakte os.  

© SBM LIFE SCIENCE

Opdateret: 1. april 2024

Alle rettigheder forbeholdes.