En guide til haveredskaber

3 minutters læsning
Del

Det rigtige udstyr gør det nemmere

At have en have til familiebrug er nemt, hvis du investerer i haveredskaber af god kvalitet. Nogle redskaber kan bruges til meget, andre er især til beskæring og frugthøst.

At have det rigtige udstyr gør det meget nemt. Redskaber af god kvalitet holder længere og vejer ofte mindre, hvilket gør dem nemmere og hurtigere at bruge. En motorsav af god kvalitet f.eks. får havearbejdet til at gå hurtigere og gør det nemmere.

Liste over værktøjer, der kan være gode at have:

  1. Spade Det er det vigtigste redskab, når det kommer til at grave og vende jord, især på større arealer. At grave et blomsterbed er meget nemmere med en skovl af god kvalitet. Klinge i rustfrit stål holder længere og er stærke, og træhåndtag, selvom de er dyrere, er mere komfortable, når du bruger værktøjerne i længere tid.
  2. Sekatører Det er havesaksen! Små, meget nyttige haveredskaber, der er nemme at bruge, ideelle til beskæring eller til at tage stiklinger. Invester i godt værktøj med skarpe klinger og ergonomisk design. Hold altid sekatoren skarpe for at lette beskæringen.
  3. Gren- og hækkeklippere Saks med lange håndtag er ideelle til at nå grene. En beskæringssaks er nødvendig for at give en flot form til træer og gøre det nemt at klippe mellemstore grene af.
  4. Havesave En hacksav, eller en håndsav til havearbejde, er god at have til tykkere grene. Vælg smal for lettere at få adgang til tætsiddende grene.
  5. Flishuggare I frugtplantager skal alle kviste og grene renses fra jorden. At investere i en flishugger gør det nemmere.
  6. Binde For at støtte unge træer, mens de vokser, skal du bruge bunker og bindebånd for nemt at støtte dem.
  7. Sprøjteudstyr Frugttræer kan være angrebet af mange forskellige typer af parasitter og skal beskyttes med pesticider. En håndpumpe eller et motordrevet apparat er godt at have for hurtigt at kunne sprøjte store høje, omfangsrige træer. Der er pumper fra 5-20 liter.
  8. Frugtplukkeværktøj At høste frugt er meget givende, og et frugtplukkeværktøj er godt at have for at nå grene højt oppe og i toppen af ​​træerne. Et frugtplukkeværktøj består hovedsageligt af en pose med beslag i rustfrit stål, der sidder på en lang teleskopstang.
  9. Vandingsanlæg (sprinkler) Vanding er vigtigt for at holde frugttræer sunde. Et sprinkleranlæg giver dig mulighed for at vande din have til og med når du er på ferie.

Hvilket haveredskab skal jeg have i min have?

Når du køber haveredskaber, så tænk over, hvad du personligt har brug for, så du køber det rigtige haveudstyr. Husk at gøre det så behageligt, som du kan for dig selv, ved at vælge ergonomisk designet værktøj, der passer til dig. Test hvordan det føles at holde værktøjet og når det kommer til skovle, så vælg efter din egen længde for at finde den der passer dig bedst. Generelt kan man sige, at jo bedre kvalitet, jo længere levetid.

Trim
Trim® Plænegødning

Er din grønne græsplæne ikke længere helt så grøn, som den burde være? Og trænger den mest af alt til en kærlig hånd for at kunne fremtræde fra sin flotteste side? Så er det oplagt for dig at gøre brug af Trim® Plænegødning, som sikrer, at plænen bliver mere tæt og stærk, samtidig med at den fremtræder både grønnere og mere ensartet. Den grønne græsplæne indbyder, modsat den gule, udtørrede plæne, til skønne stunder som leg og boldspil med børnene, picnic med vennerne og hyggelige sammenkomster. Alt dét kan du få ved at følge de ovenstående trin og blot lade Trim® Plænegødning gøre arbejdet for dig, så du det næste lange stykke tid kan glæde dig over din grønne plæne. 

3 minutters læsning
Del