Protect Home

Hjem, et ord fyldt med alt det, der er vigtigst for os i livet. Stedet, hvor en stor del af vores liv finder sted, og som vi omhyggeligt har designet til trygt og sikkert at rumme alt det, vi har allerkærest. Vores sted for bedring, kærlighed og fred i sindet.

Når denne vigtige balance og plads rystes eller i værste fald væltes fuldstændig, af ubudne gæster som skadedyr, ønsker vi kun én ting. At alt bliver som det plejer igen.

Med vores Protect Home -produkter har vi skabt midlerne til at smide forskellige typer uvelkomne gæster ud, venligt men bestemt. Betyder for dig at tage kontrollen over dit hjem tilbage og beskytte det.

Click & catch musefælde

Effektiv plastmusefælde, som kan anvendes inde som ude. Har den store fordel, at udløseren er gemt inde i fælden uden mulighed for kontakt med børn og husdyr. Nem at aktivere og dræber musen sikkert og humant.

Desuden ser man ikke den døde mus , da musen ligger inde i den lukkede fælde. Fælden med den døde mus kan smides direkte ud. Fælden kan også tømmes og anvendes igen.