Tips til succesfuld tomatdyrkning

1 minutters læsning
Del

Først og fremmest skal du vælge sorter, der passer til din region. Lokale gartnere, planteskoler eller erfarne gartnere kan informere dig og komme med forslag. Køb sunde frøplanter og plant dem i velforberedt jord, og hvor det er meget solrigt. Tomater har dybe rødder, så grav mindst 60 cm dybt og bland kompost i.

Vand rigeligt efter du har plantet planterne og lad dem ikke tørre ud. Cirka 6 uger efter plantning tilsættes en nitrogenrig gødning. Gød derefter sparsomt, så løvet ikke vokser mere end tomaterne.

Efterhånden som planterne vokser, binder du dem op. Du kan bruge forskellige metoder til dette. Find ud af disse på planteskoler eller i havebutikker. Gød med meget organisk stof, og hvad end du gør, så lad ikke planterne tørre ud.

Pas på og beskyt dem mod insektangreb. Vær ekstra opmærksom på Manduca quinquemaculata, en stor larve, der især angriber tomatplanter.

Trim
Trim® Tomatgødning

Har du grønne fingre, og drømmer du om at dyrke mange, røde og friske tomater, som naturligvis også smager helt himmelsk? Så er det helt oplagt at benytte Trim 100% Naturlig Tomatgødning. Ved at benytte tomatgødningen vil du se et større udbytte, samtidig med at produktet fremmer den røde farve i tomaterne, så de fremtræder endnu mere indbydende. Det bliver derfor uhyre svært ikke lige at snuppe en bid, når du kommer forbi dine tomatplanter. Produktet bygger på et 100% naturligt indhold, så du får skønne tomater, som du med god samvittighed kan servere for hele husstanden, børn som voksne.  

1 minutters læsning
Del