Hvilken slags frugt skal jag vælge og hvilken slags træ?

2 minutters læsning
Del

Hvad er klimaet i din have? Et træ og en plante blomstrer under forskellige omstændigheder. Sørg for at vælge arter, der kan holde til dit klima, så et ungt træ ikke lider af kulde eller at en plante tørrer ud, fordi den trives i et koldere klima.

Trim
Trim® Drivhusnærning

Indeholder næringsstoffer som er nødvendige for en sundere vækst, bedre smag og et større udbytte. Velegnet til hobbydrivhuse, mistbænke og kapillærvanding. Indeholder biostimulanter, for bedre rodudvikling og styrke samt gør planten mindre stresset i perioder med undervanding eller stor frugtbelastning.

Hvor meget plads er der til at dyrke frugttræer og planter?

Nogle typer træer og planter kan vokse i årtier og blive meget store og omfangsrige. Nogle er høje og smalle, mens andre er lave og brede. Tag højde for, hvor store de er, når de er fuldvoksne, og hvordan de så klarer sig i din have, og hvordan de passer ind i dit hus. Vil de skygge for andre træer eller planter? Kan rødderne forårsage skade? etc. Tænk også på mængden af ​​frugt eller plantens skønhed i forhold til placeringen. Nogle frugttræer er utrolig smukke og kan vælges ikke kun for frugtens skyld, men også for deres utrolige blomster, f.eks. granatæble eller abrikos.

Hvornår skal jeg plante frugttræer og frøplanter?

Det bedste tidspunkt at plante frugttræer eller frøplanter er fra det sene efterår til det tidlige forår, når temperaturen er lav. For at finde det bedste udvalg til dit område – kontakt lokale forhandlere.

2 minutters læsning
Del