3 minutters læsning
Del

30 minutter fra det centrale London ligger Kew Royal Botanic Gardens, stedet med den højeste biodiversitet i verden. Haven giver mulighed for alle besøgende at opleve blomster og træer fra hele verden, lære om landets historie og den kongelige familie.  

Adskillige smukke områder i én have

Haven er uden tvivl en af de smukkeste haver i verden, med smukke prydhaver, en ekstraordinær diversitet af planter og over 14.000 træer. 

Royal Garden giver dig mulighed for at rejse gennem en verden af biodiversitet og rejse tilbage i tiden til forskellige vigtige perioder i havekunstens historie.  

Forskellige dele af haven er dedikeret til forskellige varianter af planter og områder i verden. Tag en slentretur gennem åkande-huset og nyd åkander fra hele verden. Gå derefter ind i palmehuset, en utrolig glaskonstruktion, som indeholder en diversitet af planter fra tropiske egne. Fortsæt til Davies Alpine house, hvor der vokser et hav af alpine blomster. The Princess of Wales Conservatory er et avanceret drivhus, som giver dig mulighed for at gå gennem forskellige klimaer og se, hvordan landskabet ændrer sig. Man begynder i ørkenen og ender i regnskoven.   

Du bliver ikke skuffet i Treetop Walkways, en sti der ligger i 18 meters højde, så du kan nyde udsigten over de fantastiske træer i fugleperspektiv, det er virkelig en unik mulighed! 

Der er så meget at se på dette sted, som er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste!

En have som i høj grad er påvirket af den kongelige familie

The Kew Royal Botanical Garden blev grundlagt i det 16. århundrede under kongelig indflydelse. Når du går gennem haven, så bliver du præsenteret for mange bygninger, som er bygget til ære for medlemmer af den kongelige familie (som fx pagoden bygget til prinsesse Augusta, eller kong Williams tempel bygget i 1837 til dronning Victoria til minde om William d. 4.). Haven viser landskaber med flere niveauer af historie og kulturarv. Et ægte udendørs museum!  

En vigtig konstruktion i haven er Kew Palace, et lille palads lavet af røde mursten, hvor den kongelige familie bor et par dage, når de har brug for et fredeligt og roligt gemmested.  

Kew, en kamp for bevarelse af biodiversitet

I en tidsalder fuld af udryddelse, har Kew Gardens som mål at beskytte biodiversitet for at hjælpe vores planet og menneskeheden, da det er nøglen til vores eksistens (som kilde til mad, ilt, fibre, brændstof…). På toppen af de betagende landskaber – Royal Gardens er verdens førende organisation i plante- og svampevidenskab takket været planternes diversitet, forskning og det udstyr, de har til rådighed. Når du går gennem åkande-huset kan du se arter, der ikke findes i naturen længere. Disse haver er nøglen til bevarelse.  

3 minutters læsning
Del