Plantning af bunddækkende roser

1 minutters læsning
Del

Brænddækkende roser giver farve til haven

Bunddækkende sorter som “Blomstertæppe” og “Meidiland” roser med flere, dækker jorden dekorativt og flyder med farve. Men det skal gøres omhyggeligt. Glem ikke, at disse planter vil miste deres blade i den hvilende periode, og de har brug for samme pleje som almindelige roser.

Plantning

Start på et lille område med tre, fem eller syv frøplanter. Klargør jorden ved at arbejde generøst ned med organisk materiale, f.eks. kompost. Plant på fiberdug (som du kan købe i havebutikker) for at forhindre ukrudt i at gro. Plant dem i den rigtige afstand fra hinanden efter instruktionerne for de forskellige sorter. Installer drypvanding og dæk jorden med flere cm tykt lag af f.eks. barkflis.

Trim
Trim® Rosengødning

Giv kun dine planter den bedste næring Trim 100% Naturlig Rosegødning bygger udelukkende på naturlige ingredienser, som indeholder vigtige næringsstoffer. Disse spiller sammen med den naturlige kompost. Produktet sørger ligeledes for, at du gør dit for at give planterne de bedste vækstbetingelser. Gødningen frigiver næring i takt med rosernes behov gennem hele sæsonen, og på samme tid modvirker den ligeledes skadedyr og eventuelle svampesygdomme, så du på den måde giver dine roser de bedste forudsætninger for at vokse sig store og stærke. 

1 minutters læsning
Del